КАТО СЪМ МАЙКА, ТРЯБВА ДА СЪМ МОНАХИНЯ ЛИ?

3 000 Показвания 97 хил.

В това видео коментираме реакцията на хората в социалните мрежи спрямо разголените и провокативни снимки и клипове. Преди време бяхме качили TikTok видео, което събра много гледания, както и много негативни реакции. Това, което ни направи впечатление е, че множество други персони, живеещи в чужбина и качващи подобен топ съдържание срещат съвсем друга реакция от страна на своята аудитория. Това ни провокира да обсъдим темата за женските прелести и реакцията на околните.

Приятно гледане!

Коментари

 1. Gergana Ivanova
  Gergana Ivanova
  преди 14 часа

  Не ми се занимава да пиша ама ще го кажа на бързо пък каквото такова Всеки има право да си снима гъза, пъпа, ушите, мишката каквото си пожелае, дали е майка,леля,баба, няма никакво значение. Целя проблем на ситуацията е точно това, че живеете в БГ. Елате тук в Англия да видите какво става и общо взето майките как се подкрепят никой не го интересува дали се снимала гъза или е излезнала гола или каквото и да е! Не виждам нищо лошо в това Алекс има хубаво тяло, видеото е направено с цел забава тя се изказа ,,арт’’ просто защото такъв е израза (горе-долу), заради ефекта общо взето…. Както и да е! Какъв пример давала?! Ми вие що си мислите, че давате хубав пример?! Къде пише, че майката трябва да е Еди каква си и да прави Еди какво си?! Къде го прочетохте това? Никъде! Вие българите сами си налагате това общество и тези бариери! Друг пример: няма да работиш в банка, защото имаш татуировки или няма да си полицай, защото имаш татуировки!!!!! Кооооо?! Ай сиктир!

 2. Iliyan Babchev
  Iliyan Babchev
  преди 21 час

  Ще перифразирам Волтер: "Не ми хареса конкретно това клипче, но бих умрял, за да защитя правото ти да правиш както си искаш напълно свободно"

 3. Владимир Каблешков
  Владимир Каблешков
  преди 2 дни

  Щета 100%

 4. Катрин Тоскова
  Катрин Тоскова
  преди 2 дни

  Алекс ти къде работиш като модел Просто ми е интересно Моля отговори (е едва ли ,но моля)

 5. Ellie Pv.
  Ellie Pv.
  преди 3 дни

  Много пошло взе да става вече из социалните мрежи с тези провокативни снимки... А истината е, че можеш да бъдеш секси и без да се събличаш, в това се състои истинската женска красота.

 6. Биляна Иванова
  Биляна Иванова
  преди 4 дни

  Направо ме изумявате какви теми повдигате под въпрос...... Първо това, че търсиш в интернет какво означава морал доказва колко глупава си и как само търсиш да опровергаеш факта, че желаеш да си качваш провокативни снимки! Като искаш качвай снимки, ако искаш и без бельо, но точно заради такива хора като Вас, много неща, които ИЗОБЩО НЕ СА НОРМАЛНИ, ГИ НАПРАВИХА НОРМАЛНИ!!!! Вече трябва да се приема всичко за абсолютно нормално, “ нали все пак живеем в модерни времена” !!!!

 7. Radoslav Panev
  Radoslav Panev
  преди 4 дни

  Оле,много сте скучни 😃

 8. Nadezhda Dimitrova
  Nadezhda Dimitrova
  преди 5 дни

  Алекс Скъпа Алекс разликата е че Българките са завистливи, защото искат да са като теб, а мъжете те оплюват, но Искат да са с теб!!!!!!! Разбираш ли🤗

 9. Basta
  Basta
  преди 5 дни

  Нямам проблем Алекс да хвърли дрешки и да лапне пръстче ...

 10. Георги
  Георги
  преди 5 дни

  Мили влогъри замислете се как давате пример на обществото, в което живеете и с какво допринасяте на вашата аудитория. Много ви обичам, но в знак на протест няма да изгледам нито една минута от вашето съдържание и се надявам да дам по-добър пример от вас.

 11. Емин Ердинч
  Емин Ердинч
  преди 6 дни

  Мама Ескорт и Лудия Елен с големите рога :D

 12. Alisa Ivanova
  Alisa Ivanova
  преди 6 дни

  Защо мъжките гърди трябва да ги приравняваме с женските? Нима жените не искат, когато мъжете видят техните гърди да се възбудят? Нима мъжете искат като видят женски гърди да е все едно виждат хладилник?

 13. Bayram Malaev
  Bayram Malaev
  преди 6 дни

  Skiptichensam

 14. Добрина Андонова
  Добрина Андонова
  преди 6 дни

  топ 🔥❤️‍🔥

 15. Илиана Симеонова
  Илиана Симеонова
  преди 7 дни

  Даниел няколко пъти: Само да довърша...

 16. VERONIKA TALKS
  VERONIKA TALKS
  преди 7 дни

  Колкото и да сте шантви и да ме дразните на моменти, мн ми харесва да ви гледам съдържанието.

 17. Niksan Peevski
  Niksan Peevski
  преди 7 дни

  Според мен Дани много обича жена си и семейството и дава всичко но жена му не е точно така 😔😔😔😔

 18. ManQka BG Gaming
  ManQka BG Gaming
  преди 7 дни

  От една курва не чакай добра майка

 19. Ivaylo Galinov
  Ivaylo Galinov
  преди 8 дни

  Т.нар. "морал", за който говорите се определя от обществото. Различните общества имат различни разбирания за морал. В България обществото смята, че голотата при жените е нещо неморално, но пък приема за морално пиенето на алкохол(в големи количества) и чалгата(за хубава музика), в други общества е точно обратното {голотата е въпрос на избор(морално), а алкохолизма е нещо просташко(неморално), а нашата чалга е... (в най-добрия случай) странна}, а ако на определен човек или група хора не му/им харесва/т обществените норми(моралът на съответното общество) трябва да се премести/ят в друго общество, където това поведение е позволено, а ако не иска, ще трябва да търпи/ят критиката на обществото си опитвайки се да промени мнението му, но не и да наложи своето като "модерно", "нещо абсолютно нормално" и "правилно", какъвто е вашия случай, а съвсем отделен въпрос е, че вашите "идеи" са 99.99% копирани от други инфлуенсъри, никаква креативност...

 20. Милена Георгиева
  Милена Георгиева
  преди 8 дни

  Мисля, че хейта е бил по-скоро затова, че хората приемат Алекс като модел от типа на Кая Гербер, Кендал и т.н., докато клипчето е стил Ни Ло или Ким Кардашиян в “силните” им години. Има много начини, по които да се представи голотата, както на мъжкото, така и на женското тяло, но точно това не е никак “арт”... Така, че не става изобщо въпрос за полово разделение, географски ширини и дали си майка, ти си модел и друг път сме виждали задника ти (с извинение), проблема е в начинът, по който си го направила във въпросното видео... вярвайте ми, никак не е арт...

 21. KriSko OriGinaL
  KriSko OriGinaL
  преди 9 дни

  Тея ми приличат на айде БГ такъв с мустаци леле хора яко жалки сте паднахте яко с левъла хахаха Данчо Петкана добре, че още прави някое левче иначе какичката ще шляпа и други клипчета с без бански

 22. omg ward noob
  omg ward noob
  преди 9 дни

  Изпростяхте всички, ей. Един съвет - направете "арт" клипче на п*тката ти следващия път, барем децата ти като пораснат, нагледно да видят откъде са дошли. Хем арт, хем образователно. Нека мислим в перспектива.

 23. Ivan Yankov
  Ivan Yankov
  преди 9 дни

  Изгубих 2 минути от живота си да гледам...стига толкова,ай чао промити мозъци🙋‍♂️

 24. Asen Mollov
  Asen Mollov
  преди 9 дни

  DANI PUTKANOV

 25. Ani Toteva
  Ani Toteva
  преди 9 дни

  Опа, май ще купуваме още един апартамент за Габи. Няма лошо, радвам се, че ще допринеса и аз с коментара си. :)

 26. Diyan Antonov
  Diyan Antonov
  преди 9 дни

  Дани жената че не е добре психически не е но ти кво правиш с нея? ти??

 27. Diyan Antonov
  Diyan Antonov
  преди 9 дни

  пичове ходенето голи в къщи е отживелица, задръстеняци мили :)! Модерна е идеята за, секс с куче, моля ви купете куче което може да качи моделката:)! това е доста по модерно и ще и хареса повече отколкото секс с мъж, и без тва си е достатъчно широка и по рядко ще се заклещтват с кучето все пак е раждала! направете клип за секс с куче и личните ви преживявания моля, целувки по дупето на манекенката:*, всичко най хубаво и имате ли нужда от идеи насреща съм:)! безплатно е!

 28. евгения нанева
  евгения нанева
  преди 9 дни

  Интересно, какво ли мислят родителите и близките на тези хора....Радват ли им се на изказванията и мисленето им., На начина, по който са ги "възпитали", моралните им ценности и липсата на всякакви задръжки...Жалко за младите хора, които ги следват и мислят като тях..

 29. евгения нанева
  евгения нанева
  преди 9 дни

  Най-добре и впечатляващо ще бъде да се съберете с Джулиана Гани и мъжа й, осъществите едно видео и смяна на партньори, тогава ще имаш още повече "последователи" и съответно парички от това, което е всъщност вашата цел.....

 30. Hristo Yordanov
  Hristo Yordanov
  преди 9 дни

  Не разбирате ли че на никой не му пука 😀

 31. Georgi
  Georgi
  преди 9 дни

  Bht tupoto parche veeeee

 32. Румяна Христова
  Румяна Христова
  преди 10 дни

  Красива жена си. На мен лично ми е интересно каква е причината да направиш клипчето с дупето или е просто спонтанно?

 33. A. V.
  A. V.
  преди 10 дни

  Какво има да му коментирате. Целта е изтриване на елементарния човешки морал от НАЙ-ранна възраст и възприемане на пошлото като нещо абсолютно нормално - например билбордове из цялата страна с маймуняка рачков на фона на публичен дом. Точно така, публичен дом или какво, полуголите каки на фона на копринени тапети на служителки в библиотека ли ви приличат ?! Няма въобще да отварям пък ( само ще я открехна ) темата за клиповете* по тв.като City и the Voice в сравнение с които* всяко хард порно ще ви се стори като неделна проповед. В същото време ВСИЧКИ предавания по National Geographic са забранени от 12 до 16 год.възр. ЗАЩО? Да не би случайно мързеливите келеши да развият амебоподобни умствени способности и не дай боже научат нещо ? А коя аудитория как реагира на разл.провокации се основава на манталитет и народопсихология.

 34. S4t4n L1f3
  S4t4n L1f3
  преди 10 дни

  Като си майка трябва да се държиш като такава! Не да ядеш Галакси

 35. Rosica Markova
  Rosica Markova
  преди 10 дни

  А Габриел, като порастне и като ти види еротичните снимки какво ще му кажеш и какъв пример ще му дадеш?

 36. Kaiju Kaiju
  Kaiju Kaiju
  преди 10 дни

  Не трябва да си монахиня, но също така не трябва и да си миндил

  1. Сатурниянка Андромедова
   Сатурниянка Андромедова
   преди 5 дни

   То тва трудно се лекува 😂

 37. iliana popova
  iliana popova
  преди 11 дни

  Според мен всеки е свободен да прави каквото прецени тялото си е твое живота също например какво ме бърка мен ти каква снимка ще качиш няма на мен да ми се смеят примерно или тем подобни. А затова че си майка напотив няма нищо общо даже другите трябва да ги е яд защото много малко жени имат толкова идеално тяло след раждане и кърмене. Според мен всички хейтове идват от коплексари защото не всеки има хубаво тяло или хубава коса хубави очи всеки има косури и просто завиждат. И в заключение искам да кажа че според мен който както се харесва ако иска гол ако иска в черно само да се облича ако иска с бална рокля ако иска по бански зимата ако иска със синя коса зелен грим и розови дрехи който както иска който както се харесва.

 38. Emilia Stoyanova
  Emilia Stoyanova
  преди 11 дни

  Страхотна си, каква е разликата ако това беше реклама на бански.Хората станаха големи моралисти....Не поглеждат себе си,децата им ..... , но ти си им косура. КАКВО ДА СНИМАШ....УСПЕХ

 39. Mitko Dimitrov
  Mitko Dimitrov
  преди 11 дни

  Побъркани сте и двамата очакваме клип “на Даниел не му стана искаме мнението ви”

  1. Galin Kostadinov
   Galin Kostadinov
   преди 11 дни

   Защо не?

 40. Кристияна Георгиева
  Кристияна Георгиева
  преди 11 дни

  Офф вие и вашите локуми.....Ако тря сме честни всички, които следят Алекс е само защото е красива и има хубави снимки в Инстаграм (говоря за качество и тн ако ме разбрахте). АЛЕКС СПРЕТЕ С ТЕЯ БЕЗМИСЛЕНИ ВИДЕА КАК СЕ ОБЕСНЯВАТЕ КАТО ДЕЦАТА!Като не ви пука кво толкова се впечатлявате??Не ти ли писна да се излагаш?Все по надолу отиваш ....😌Не искам да те опраквам ама честно смешна си вече в очите на доста хора.Лично аз те следя в Инстаграм не за друго,а защото наистина си красива и имаш хубави снимки,нито се интересувам от личния ти живот нито нищо.Просто спрете с тея обеснения за щяло и нещяло!Айде живи и здрави.🤗🍀

 41. Асен Стоймирски
  Асен Стоймирски
  преди 11 дни

  Праскайте дислайк ако смятате клипа за безумен за разсъждение

 42. Hristo Georgiev
  Hristo Georgiev
  преди 11 дни

  Стан и Никола от Импакт. Thank me later :)

 43. Android•games
  Android•games
  преди 12 дни

  Значи това е хубаво хората да се снимат голи 🤭🤭🤭

 44. Georgi Angelov
  Georgi Angelov
  преди 12 дни

  Ударихте дъното. ЧЕСТИТО!

  1. A. V.
   A. V.
   преди 10 дни

   Удариха го само за да разберат,че има и маза 😉

 45. Ivan Pavlov
  Ivan Pavlov
  преди 12 дни

  Petkanovi pak schupiha tapometara

 46. lidiya kozhuharova
  lidiya kozhuharova
  преди 12 дни

  Може и да не си монахиня, но начина по който го показваш вече трябва да е друг.

 47. Simeon Kostov
  Simeon Kostov
  преди 12 дни

  Никой не го интересува, цялата ви връзка е абсолютна идиощина и ако имаш морал никои няма да те хване за жена след като пред цяла България си призна че си изневерила на "лудия репортер" с 10 човека. Това е много морално. Много е морално детето ти да не знае още какво се случва и да му направиш профил в социалните мрежи. Много сте морални, честно казано никого не го интересува, а най-лошото е че ако нямаше интернет нямаше да си никоя, нямаш талант в нищо, нито пееш, танцуваш, спортуваш или пишеш.Боли ме хуя за такива като вас просто съм в настроение да ви гледам тъпотиите, за да си припомням фалшивата реалност в която живеем и да си припомням реалността колко е изкривена.Живейте в заблуда и говерете пред телефона, защото това е новата "реалност".

 48. Simona Plamenova
  Simona Plamenova
  преди 12 дни

  Даниии каква е тая прическа бе човек 🤣🤣🤣

 49. Adriana Ruseva
  Adriana Ruseva
  преди 12 дни

  Подкрепям ви😘

 50. Jivko Petrov
  Jivko Petrov
  преди 12 дни

  Дани ти си пънла откачалка брат много ме кефиш ♥️👊

 51. Kristina Mincheva
  Kristina Mincheva
  преди 13 дни

  Алекс, аз лично не смятам, че е ок да си показваш интимните части на всички, че вие сте до някаква степен обществени личности и примера, който давате трябва да в добър! Стои обаче въпроса какво е добро и какво не? За всеки това е различно! Много хора различни мнениея! Смятам, че всеки сам трябва да си прецени какво е морално и какво не! Ако на теб ти харесва това, което правиш си го прави, но не очаквай всички да са ок с това ;)

 52. Viktor Simov
  Viktor Simov
  преди 13 дни

  Гяурски канал

 53. Ivan Vlahov
  Ivan Vlahov
  преди 13 дни

  тоз лудия репортрер е замязал на Майкъл Джексън преди да фърли боба

 54. etherparty
  etherparty
  преди 13 дни

  Нямате какво друго да дискутирате, за да правите клип за това ли ? Потрес. Алекс, аз също ти видях клипа когато го качи и го подминах, защото не харесвам подобни клипове, които се правят за повече гледания и лайкове. През ума ми дори не се прокрадна и мисълта, че това е АРТ🤣 Но щом вие го приемате така - окау. И не може да съдите аудиторията си, която не е харесала клипчето. Когато си майка не ставаш монахиня, ти си модел и инстаграма ти е пълен с голи снимки все пак... но когато нарочно качваш подобни голи клипове е друго нещо ;))

 55. dayaistic
  dayaistic
  преди 13 дни

  Снимката на момичето е на @annaksyuk (не можах да изгледам целия клип, но не видях да давате кредит) и тя промотира onlyfans профила си. Ето, че е просто. Тя го прави за пари, други избиват комплекси, търсят внимание..

 56. Play FF
  Play FF
  преди 13 дни

  Всичко идва от човека! АКО ГОВОРИТЕ ЗА МАНТАЛИТЕТА НА БЪЛГАРИНА АЗ ЩЕ КАЖА: НЕВЪЗПИТАНО ДЪРЖАНИЕ И БАЙ ГАНЬОВСКО ПОВЕДЕНИЕ!

 57. J A
  J A
  преди 13 дни

  Не разбирам защо трябва отново да нападате в коментарите? Като не харесвате постъпките ѝ и нея самата защо тогава сте отделили 25 минути да гледате клипа им? Нали не ги харесвате? А за вас Дани и Алекс страхотно видео и сте си много прави.🖤 Пък завистливи хейтъри винаги ще има така че за жалост няма много какво да направим🥲

 58. Pavel Atanasov Atanasov
  Pavel Atanasov Atanasov
  преди 13 дни

  Само искам да ми обясните каква е “арт гледната точка” на тресящ се задник, покрит с пясък? Усещането, което внушават снимките на рускинята, е като от сайт за избор на проституки. Не че имам нещо против, ама ‘айде не го натрапвайте като изкуство и различност. Не е.

 59. Nasko Lapchev
  Nasko Lapchev
  преди 13 дни

  Vurvi li cryptoto

 60. Orlin Obreshkov
  Orlin Obreshkov
  преди 13 дни

  Намерете си работа и недейте да се занимавате с глупости!

 61. Ivan Georgiev ☑️
  Ivan Georgiev ☑️
  преди 13 дни

  Аз предлагам Александра да си покаже зърната. Да видим още ли ще е толкова отворен Даниел. :)

 62. Ani Asenova
  Ani Asenova
  преди 13 дни

  хахахахаха вие сте мега спряли ...бях фенка, но тотално се изтъркахте... Няма що...голям арт е да си вкараш камерата в п*т*Ата или г**а .. тцтцтцтцт ако сина ти си снима оная работа и го нарече ''арт'' как ще реагирате?!?!?! Смисъл снимай се както искаш....но такъв тип кадри се нарича порнография :) без значение дали нямаш или имаш 100 деца :)

 63. Elena Kotseva
  Elena Kotseva
  преди 13 дни

  Моля ви не правете повече подобни клипове, в които обяснявате и коментирате подобни теми - не са интересни!

 64. Tedi Yordanova
  Tedi Yordanova
  преди 13 дни

  Вече прекалено много жени качват такъв тип съдържание. Но със сигурност социалните мрежи или по-точно казано Instagram не са най-подходящото място. Много от подрастващите имат акаунти. А вие като популярни лица и хора, които ги следят от малки до големи, може сами за себе си да прецените каквъв пример им давате. Като тук държа да отбележа, че между "арт", "изкуство" и "просто това поведение ми харесва" има огромна разлика. Не казвам, че съм против или ЗА публикуването на подобно съдържание, но със сигурност трябва да е в рамките на нормалното. Всеки сам преценя за себе си и това как хората искат да го възприемат. Колкото до негативните коментари, то те не биха били тема на обсъзждане , ако вие просто нямате притеснения и харесвате максимално себе си.

 65. Georgi Georgieb
  Georgi Georgieb
  преди 13 дни

  Много повърхностно мислене

 66. Eva Evinka
  Eva Evinka
  преди 14 дни

  Завистта намира 1000 кусори !

 67. Димитър Иванов
  Димитър Иванов
  преди 14 дни

  Вие още ли се плющите ве ? Казвам го с цялото разбиране на света и без грам хейт,но наистина не съм срещал по-безмислен канал от този!

 68. Mima Petrova
  Mima Petrova
  преди 14 дни

  За пореден път се убеждавам, че Петканов е много по-умен и здравомислещ от Петканова…

 69. Gabriela Becheva
  Gabriela Becheva
  преди 14 дни

  Ама не може ли да се питате един друг и без да го снимате за видео

 70. Бари Летукович
  Бари Летукович
  преди 14 дни

  миндилска история, По зле сте даже и от ГЕРБ

 71. Paolina Trionska
  Paolina Trionska
  преди 14 дни

  Имам въпрос: Когато Габриел стане на възраст, на която започне да прави секс, ще ви пречи ли ако неговата партньорка се снима като въпросната рускиня? Любопитно ми стана. А иначе съм на мнение, че всеки има право сам да избира как и какво да показва от тялото си.

 72. stefani pudeva
  stefani pudeva
  преди 14 дни

  Когато еротични снимки се наричат арт 😒😒😒🤦🏽‍♀️

 73. Julian Boyanov
  Julian Boyanov
  преди 14 дни

  дани прилича на хоумър симпсън.Само дето е по-грозен.

 74. Julian Boyanov
  Julian Boyanov
  преди 14 дни

  най-тъпото име на канал,и най тъпата профилна снимка....а съдържанието няма и да коментирам

 75. Kristiqna Belcheva
  Kristiqna Belcheva
  преди 14 дни

  Ами просто твоето клипче беше супер гнусно....

 76. Vladislav Pavlov
  Vladislav Pavlov
  преди 14 дни

  Не просто не бъди кухо парче.

 77. qnko velev
  qnko velev
  преди 14 дни

  Не като си майка действаи пак по самолетите 🤣🤣🤣🤣🤣🤣тои мажът ти е свикнал

 78. Mihail Venkov
  Mihail Venkov
  преди 14 дни

  Данка брат мой не 5 пъти ти е изневрявала а 105 мен ако ме питаш хубаво ,че жена ти е по продаваема като твоя жена и като двойка а не самостоятелна ,че ще запали София благовената ти жена ама като гледам тебе не ти пречи грам !!!! 🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌

 79. Kristiyan Ivanov
  Kristiyan Ivanov
  преди 14 дни

  Коментарите са пълни със сърдити лелички. Спрете да жулите ракия с мъжете си и си вдигнете увисналите, завиждащи задници да ги потренирате малко. С търпение и дисциплина и вие ще можете да си снимате "интимните части". Ако не друго, поне ще зарежете безпокритото чувството за елитарност криещо завистта ви. Клипчето е супер яко, дупето също, като не ви харесва подминете. Добре, че им трупате гледания, та да ви търпят злобата и простотията.

 80. Йорданка Димитрива
  Йорданка Димитрива
  преди 14 дни

  Айде пак българите виновни... да ви се ненавиди на инфлуенсърите. Тотално изпростяхте хора, всички компании, които ви дават пари за глупостите, които правите би трябвало да се замислят. Спирам видеото по средата и ви блокирам канала🤮

 81. Skribina_ Mountain
  Skribina_ Mountain
  преди 14 дни

  Ако те видят на плажа по бански няма проблем , но ако те видят у вас по бански или по бельо тогава вече виждат друго!!! :D

 82. Tina Ivanova
  Tina Ivanova
  преди 14 дни

  Всички за вас е реклама, малко в повече ми идва всичкото ви рекламиране и демонстриране нон стоп… преди ви харесвах повече

 83. fLickKnife
  fLickKnife
  преди 14 дни

  Малеее, вие сте се побъркали!!! Осъзнайте се, моля виии.... Мислите като големи хора 😠😠😠

 84. Slavi Kofov
  Slavi Kofov
  преди 14 дни

  Ще е хубаво да пробвате да напишете книга😀❤

 85. Venka Ivailova
  Venka Ivailova
  преди 14 дни

  Да, ама качвайки подобни неща, се натрапвате на вс които ви следвт, не моля не излизайте с номера ами не ни гледайте😂

 86. Venka Ivailova
  Venka Ivailova
  преди 14 дни

  Оф от Дани, човек не може да вземе думата, вече всички го разбрахме

 87. Gabriela Kirilova
  Gabriela Kirilova
  преди 14 дни

  Тук въобще въпроса не е дали си майка или не , става въпрос за това кое е уместно и кое не предвид аудиторията ти. Ана е руски модел изградила платформата си именно с разголен конентент , тя попада в една друга категория инфлуенсъри и съпоставка в случая не е адекватна. Александра гради имидж като “ мама модел” , съответно контента , който преднася трябва малко или много да съответсва на това. Голям процент от последователите на Александра са деца,тинейджъри и млади хора, на които тепърва оформят ценностната си система и възприятията , за това кое е редно и кое не. Да, няма проблем жена на 30 да бъде себе си, да показва тялото си , да се гордее , но лошото е , че децата копират.И не визирам снимки по бански или бельо , визирам именно клипа, на който друсаш дупенце от много близък ъгъл.Това не е естично, не е красиво , не е нуждно като цяло. Руския модел, който спомена е следвана предимноно от мъже , които търсят точно този тип снимки (на всики ни е ясно какви са причинити). Поради това Александра , трябва да ти е ясно , че ти имаш отговорност какво показваш на аудиторията си. Да това , че си майка не означава , че трябва да си монахиня , напротив имаш право да бъдеш каквато искаш да си - направи си личен профил , с близки хора, качвай как друсаш дупе,по провокативни снимки и никой няма да те съди.

 88. Bianka Asenova
  Bianka Asenova
  преди 14 дни

  С предното видео на което се карахте заради апартамента, загубихте повечето си почитатели. Алекс си навлече много хейт, с това видео правите абсолютно същото. Тогава аз бях написала коментар към Алекс, че трябваше още от раждането на Габриел да намали ангажиментите си, същото това нещо го чух от нея когато Габриел влезе в болница с бронхит. Сега коментарът ми е, че всичко има граници, да не забравяте къде между какво общество живеете и пак накрая всички се свежда до Габриел, един ден ще съжалявате, когато чуете неговата реакция.

 89. Yordan Mihaylov
  Yordan Mihaylov
  преди 14 дни

  Това май е трейлър към Апартамент гейт 2

  1. A. V.
   A. V.
   преди 10 дни

   Ха ха ха ха ха 🤣 Това беше добро 👍

 90. Alexandra Andreeva
  Alexandra Andreeva
  преди 15 дни

  Класата е това, когато една жена има какво да покаже, но реши да не го прави. Нищо класно няма в тръскащо се дупе, съжалявам. И не, няма лошо ако една жена иска да си качва подобни снимки и клипове. Всички сме свободни да правим каквото искаме. Въпросът е в това, че жена, публикуваща подобни снимки/клипове не може след това да очаква да бъде взимана на сериозно. Всяко действие си има последствия. Искаш да качваш не класно съдържане, примиряваш се с не класни реакции. Точка. Хем искаме да ни приемат на сериозно, хем обаче да тръскаме дупари в социалните мрежи, е... не. Това не е до възпитанието на българите, а до това, че всички ще се отнасят с теб, така, както ти се поднесеш. За въпросната жена, чиито снимки показа...Не е адекватно да се дават такива примери, тъй като тя може да е трила коментари, може да има филтър на коментарите, може личната й поща да изобилства от негативни коментари и т.н (ние не знаем това). Алекс, опитваш се да оправдаеш действията си със слогана "Ама вижте, че и други жени така правят". Това е несериозно поведение. Безкрайно инфантилно. Вие сте типичните "модерни хора", които живеят в интернет, подреждат приоритете си поред коментари в социалните мрежи, нагласят морала си според това какво събира лайкове и кое-не. Това наистина е безкрайно тъжно. Алекс, аз няма да те обиждам или укорявам за решенията, които взимаш. За мен ти си жертва на днешното модерно, на измислената реалност интернет, на валутата "лайк", на измерението "инфлуенсър". Тъжно е да виждам младо, красиво семейство с чудесно детенце да живее в този измислен свят, да са изгубили толкова много връзката с реалността извън компютъра, че да се налага да търсят дефиниция за морал... в Уикипедия. Алекс, желая ти здраве, и на теб и на Дани и на красивото ви момченце Габриел.

 91. Maria Yordanova
  Maria Yordanova
  преди 15 дни

  Разбрах гледната ви точка ,но лично за мен да стоиш с толкова разтворени крака на видео 30 Мин не е женствено и този вид пост е леко държание .. да това е стереотип ще каже някой ама нека не забравяме ,че ние сме различни жените и мъжете и това желание да сме еднакви във всичко само проблеми ще носи в бъдеще ..и ,да всеки може да прави каквото си иска ,но къде е женствеността и майката ,жената до мъжа ?Ако няма норми за това как един мъж и една жена трябва да бъдат ми то си е пълна свободия… къде е личното и интимното ..

 92. Da Mad Dog
  Da Mad Dog
  преди 15 дни

  НЯМА идоли! Не залъгвайте децата с Рияна, Арияна и други западни проститутки! Стига с тва либерално и ковренско поведение! Който живее в Англия да си живее в Англия и да не ни натрапва чуждо "ценности"!

 93. matey genov
  matey genov
  преди 15 дни

  За някое друго лайкче , събскрайбче и някоя платена рекламка, и камера в г..а ще си сложите . После се чудим , защо 14 годишните деца се интересуват само как да се снимат, и всеки ще става инфлуенсър или геймър . Абонатите ви ,не са само цифри , за да може искарете повече пари от рекламодатели ,трябва да се носи и отговорност ! Има къде по-добри начини да бъдеш сексапилен.Вече всеки който не приема новото “нормално” се нарчича хейтър!

 94. Елеонора Величкова
  Елеонора Величкова
  преди 15 дни

  Здравей Аз съм Никол можеш ли да питам момиче дали може да направи най-яките голи снимки и да я можеш ли да я питаш да я питаш също На колко е Как се казва Женена ли е или не е женена или пък само гадже има Аз съм Никол и довиждане Тина ти как се казваш

 95. Константин Костов
  Константин Костов
  преди 15 дни

  Младостта не е вечна!! Това че една жена е майка на 23, примерно... Тоест биологично, младите хора трябва да са такива. Това са години,в който се размножават (абе просто са млади) Единственото негативно е, че детето не трябва да вижда майката си в определена светлина! Смисъл, ако видиш майка си да си туърква..... Еми не е много яко. Що се отнася до голотата, проблема е в психологията на хората. Смисъл, когато мъжете са голи, тогава всичко е наред. Но ако жена го направи, ще е странното, или дори повод за сексуално посегателство...... Голотата би било хубаво да се приема нормално, В ОПРЕДЕЛЕНИ СИТУАЦИИ!! Но искам да кажа, че това е просто тяло. Обаче..... Друг е проблема, и това отново е детето. То ще порасне, и ако е момче..... Ще има желания. То става някак автоматично. И смятам, че е прекалено сбъркано това усещане. Накратко казано - когато видиш една гола жена (в зависимост от възрастта ти/отсрещният човек), и усетиш определени неща, ще е приемливо. Но ако това се случи с майка ти..... Спорно е 😬😬

 96. Miglena Zheliazkova
  Miglena Zheliazkova
  преди 15 дни

  Много хора те следват Алекс, защото харесват образа на семейната жена и майка, за който говореше Дани в клипа ви по време на раздялата преди месеци. И хейтят голотата, когато я намират за провокативна, защото не им се връзва с образа. Т.е ти за тях си образ, който одобряват и както беше казало друго момиче от коментарите, които прочете в този клип, трудно можеш да си всичко и да са доволни хората, вероятно трябва да избереш какво ще показваш и каква ще бъде аудиторията ти. Или имаш хора, които те следват, защото си готина, красива, умна жена със семейство и следят начина ти на живот за да взимат пример за себе си или имаш хора, които те следват защото им харесва да те гледат гола и нищо повече.

 97. Plamena Todorova
  Plamena Todorova
  преди 15 дни

  Алекс готина си не обръщай внимание на хейтъри който има хубаво тяло трябва да го показва а ти си хубава

 98. Yavor Ivanov
  Yavor Ivanov
  преди 15 дни

  Трагедия... 😂😂😂

 99. Радостина Горова
  Радостина Горова
  преди 15 дни

  А не е ли време да си намерите работа като всички нормални хора? Аман от вашите драми-през изхвърлянето на дрехите, през Биг Брадър, та до тук. И с тези уж спонтанни разговори пред камера....

 100. Nina Kirova
  Nina Kirova
  преди 15 дни

  Всъщност, free the nipples се отнася не до това, жените да ходят без тениска, а всъщност да не се срамуват да ходят без сутиен под тениската. И идеята е, че няма нищо срамно в това, но стигмата си я има. Аз самата не нося сутиен от няколко години и в началото ми беше трудно да се чувствам комфортно и да не се притеснявам от укорителни погледи. Мисълта ми е, че това т.н. "движение" беше много погрешно вкаран в темата...