МЪЖКИ РАБОТИ - 1г. СЛЕД ПРИСАЖДАНЕТО НА КОСА / БИЗНЕС / ФИТНЕС

3 600 Показвания 129 хил.

Привет на всички!
Реших да направя нова поредица в нашия канал, която кръстих символично "Мъжки работи". В нея ще споделям мнението си по различни теми, които засягат мъжете. Разбира се, дамите също могат да се чувстват поканени :))

В днешното видео ще споделя с вас искреното ми мнение за крайния резултат на трансплантацията на коса, която си направих преди точно 1 година.
Ще ви разкажа и малко повече за бизнес начинанията, които започнах да реализирам от началото на годината. Едно от тях е с моя приятел Дзами, а другото се нарича "Нищо" и в него също имам партньор - Миро, с когото ще развиваме този проект.
Накрая ще споделя повече подробности за моя 90 дневен хранителен и тренировъчен режим, кое мобилно приложение ползвам като треньор и диетолог, както и какви хранителнио добавки приемам в момента.

Абонирайте се за BGglobal канала ни: www.youtube.com/c/MamaModelLu...

TikTok Петканови: www.tiktok.com/@petkanovi
Instagram Дани: daniell_pet...

Всяка седмица ново видео!

Коментари

 1. Nikolay Kolev
  Nikolay Kolev
  преди месец

  Мъже се карат или са пари или за жени. По тия хижи стават сложни за обяснения неща :) акрофилия например ;)

 2. Usmen Yashar
  Usmen Yashar
  преди 2 месеца

  bgglobal.info/dron/video/sMCnjaibtH2gnoE

 3. Веселина Андрязова
  Веселина Андрязова
  преди 3 месеца

  Така, явно изобщо не си се разровил добре и не си се подготвил относно хранителните добавки и загубата на окосмение по скалпа ти! При много хора употребата на дори уж “безобидните” добавки косопада е един от “ефектите”. Когато нивото на хормони се повишава ( хормон на растежа) тестостерона намалява; а тестостерона понижи ли необходимия минимум - става дисбаланс и съответно идва косопада. Моят съвет е да си купиш тривитаминол от ветеринарната аптека, да го разредиш 1:1 с алкохол (ракия за предпочитане) и да си можеш скалпа два пъти седмично и да стоиш минимум час и половина с него; този продукт се използва за козините на овцете и конете и е безвреден, а ракията затопля скалпа и стимулира отварянето на фоликула и помага на витамините да подействат по-бързо. Няма да загубиш, в случай че опиташ - можеш само да спечелиш! След 6 месеца косата ти ще се е сгъстила и в това съм сигурна! Успех!

 4. Georgi Pavlov
  Georgi Pavlov
  преди 3 месеца

  Пробвал ли си minoxidil на rogaine

 5. Georgi Georgiev
  Georgi Georgiev
  преди 3 месеца

  Кой е българският лекар?

 6. Lyubomir Lyubenov
  Lyubomir Lyubenov
  преди 3 месеца

  Дани, жена ми каза ,че си природно тъп.

 7. Zahary Todorov
  Zahary Todorov
  преди 3 месеца

  Пак скрити реклами. Казвай ги тия работи бе пич. Не е честно спрямо аудиторията.

 8. Bell Nose
  Bell Nose
  преди 3 месеца

  Това е резултат от Esthetica (Операция Без Лекар) ! има добри лекари В Турция!

 9. KikoAlexiev
  KikoAlexiev
  преди 3 месеца

  Дани, не мога да намеря в търговския регистър информация за My body creator. В сайта на MBC също няма информация. Може ли дадеш малко повече инфо за тях? Кой стои зад тях/него?

 10. maximoff_CSGOworld
  maximoff_CSGOworld
  преди 3 месеца

  Братле като човек който е преминал през такова нещо... в момента в който започна да описваш дилемата дали да си направиш операцията в България и, че въпросния лекар имал уау резултати (резултатите са му наистина УАУ) и наистина трябваше да се довериш именно на него,а не да правиш грешката с Турция.Не ме питай от къде знам за кой става въпрос,понеже по дадената от теб информация само един единствен човек прави такива невероятни чудеса и цената за графт съвпада именно с неговата.За съжаление аз направих същата грешка като теб, и вместo да отида при д-р Ц.З., се подведох по ниската цена и направих грешка... и между другото позволи ми да те поправя относно фразата ти,че нямало как да се направи толкова гъста както е била когато си бил на 15 или на 20г.. може да се направи ОЩЕ по гъста от тогава ;) И това може да го направи именно въпросния лекар на който не желая да пиша цялото име,но и двамата знаем кой е ;) Ако решиш да си правиш корекция, направи си услуга и ме послушай,довери се на него, той е човека ! Успех.

 11. hilievbg
  hilievbg
  преди 3 месеца

  Аз си трансплантирах коса в същата клиника след като гледах видеото ти от март и вече 8 месец след процедурата резултата е много зле. Нямам абсолютно никакъв резултат и съм доста по зле от колкото преди трансплантацията. Хора не ходете в тази клиника. Ще съжалявате

  1. Bell Nose
   Bell Nose
   преди 3 месеца

   @hilievbg Първо все още не знаеш операцията извършена от техници там няма Спелиасти! искаш парите си обратно ...

  2. hilievbg
   hilievbg
   преди 3 месеца

   Избрах Esthetica след много търсене защото по разни форуми говориха много добре за специалистите им. Решаващо беше видеото и решението на Дани та сметнах че са добри. Цената не е била фактор никога за мен. Но резултата за мен е ужасен.

  3. Bell Nose
   Bell Nose
   преди 3 месеца

   Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..заслужаваш съжаление ..в Турция има добри лекари..

 12. Светослав Стоянов
  Светослав Стоянов
  преди 3 месеца

  Дани Петканов няма комплекси, комплексите имат Дани Петканов!

  1. Georgi Angelov
   Georgi Angelov
   преди 3 месеца

   Има тежки комплекси

 13. Stanimira G
  Stanimira G
  преди 3 месеца

  Харесвам и теб и Алекс много,но най-много ви харесвам не външно или а за това че сте много естествени и двамата.Супер непринудени и показвате ‘реалното’ , а не лъскавото,тоест фалшивото - било в отношенията или др. Адмирации и продължавайте,защото това се цени много,розов живот няма или поне е по филмите. Това ме привлече и мен като ваш последовател - а именно искреността във всяко отношение! Продължавайте в същия дух,защото втори като вас няма ;)

 14. Martin Pingelov
  Martin Pingelov
  преди 3 месеца

  Казвай от коя клиника не си доволен, братчед

  1. Martin Pingelov
   Martin Pingelov
   преди 3 месеца

   Какво общо има това с името на клиниката, от която Данчо не е доволен?

  2. Bell Nose
   Bell Nose
   преди 3 месеца

   Esthetica ( операция направена от медицински сестри, а не от лекар)

 15. Mario Mitov
  Mario Mitov
  преди 3 месеца

  Дани ти излезна страшна мастия и за пари ще ядеш лайна лъжец с малки топки си и жена ти друг ще я бута с такава мека китка

 16. Ivan P
  Ivan P
  преди 3 месеца

  Здравей искам да те попитам коя е клиниката в Турция за пресаждане на коса мерси за отговора

 17. Alexander Panayotov
  Alexander Panayotov
  преди 3 месеца

  Какаъв е този скункс

 18. Georgi Alexandrov
  Georgi Alexandrov
  преди 3 месеца

  Според мен инвестицията в автомобил е много по-важна от тази в коса, особено за мъж със семейство. Все пак в този автомобил возиш жената и децата и колкото по-сигурен и качествен е, толкова по-добре. А косата си е (основно) само за теб - на децата може да им повлияе косвено. Така че според мен си прав да предпочиташ да вложиш повече пари в автомобил, отколкото в КОЗМЕТИЧНА процедура.

 19. Aleksandar Shankov
  Aleksandar Shankov
  преди 3 месеца

  mnogo polezno Video blagodaria za sqvetite prodqljavai s videata s tep sme jiv i zdraf i mnogo uspah za napred

 20. Александър Бакърджиев
  Александър Бакърджиев
  преди 3 месеца

  По-добре си присъди малко мозък 😀😀😀

 21. nikolayyy
  nikolayyy
  преди 3 месеца

  Цена от 1400 евро за 4000 графта е направо абсурдно ниска. През октомври 2019 г. доктор Елза Банковска ми присади 750 графта по метода DHI в Солун за 1800 евро (те не падат под тази стартова цена). Около 90% от присадките оцеляха. Посоката на растеж е малко по-различна от тази на наличната вече коса, присадената коса е малко по-дебела и гъстотата не е като тази на наличната коса, но като цяло резултата е впечатляващ. При теб са нужни 3 сесии, за да постигнеш нужната гъстота. Лекарите все още не са единодушни по въпроса дали взетите от тила графти не се възстановяват във времето.

 22. Tatyana Marinova
  Tatyana Marinova
  преди 3 месеца

  Дани, този Дзами не може да има позитивно влияние върху когото и да е било, нито върху публиката ти, нито върху теб. Колкото по-рано се дистанцираш от него, толкова по-добре.

 23. TB Tester
  TB Tester
  преди 3 месеца

  Човек трябва да се обича такъв, какъвто е (за визията говоря). Тези пари биха могли да се инвестират в добро - дом за деца в нужда, организиране на курсове за нещо полезно, вдъхновявайки по този начин хора да се развиват и бъдат добре. Мислете какво ще оставите след себе си, а не колко косъма ще имате на веждата. Повърхностните работи не са нещо, с което човек би бил запомнен. Живял(а) сте достойно ако хората споменават за вас с добро докато и най-вече след като ви няма. ;)

 24. ivan ivanov
  ivan ivanov
  преди 3 месеца

  Братле говориш глупости хората правят по 2 ,3 процедури за по гъста коса.

 25. zadimeno
  zadimeno
  преди 3 месеца

  аз търся нещо за побеляваща коса

 26. Zakos
  Zakos
  преди 3 месеца

  Сериозен ли си кой те изълъга че като се земе се губи ? Ако беше така никой нямаше да има коса, косата постояно пада и на нейно място излиза друга (който се съмнява в това да посети на фризьор да го пострижат с еднаква дължина след няколко месеца да си провери под бритона и на други места сам ще се увери че има косми с дължина 3-4 пъти под основната ...не говорим за мъх а за коса сантиметри по къса от основната дължина ) косата пада порди няколко причини тоест тя не пада тя престава да се регенерира и да излизат нови косми на мястото на падналите това е - генетична разположеност,хормонален дис баланс ,забавяне на метаболизма с годините ,кожни проблеми,ето защо може да не се згъсти ако се присади ще дам пример ако имаш почва(кога на главата) която е изсушила едно лале(косам луковица) и да пасадиш друго пак ще исъхне .... затова трябва човек да се кунсултира да се намери причината (ако е кожен проблем хормонален дис баланс) и след това да се премхне ако е възможно, ако не поне да знае какъв реезултат да чака човек.Иначе евала че говори открито за проблемите си,според мен се е получил задоволителен резултат ! Дани ако четеш коментарите и мислиш за 2 процедура кожни пробреми по главата като пърхот лющене ,и колебани в хормоните да кажем дори и от хранителни добавки и тежки тренировки са доста зле за присадките .Успех с рубриката

 27. Desislava Rumenova
  Desislava Rumenova
  преди 4 месеца

  🙂

 28. q̵͑͜w̴̢̅e̵͖͐ŕ̵͙t̴̪̎y̶̻̋u̷͍͠ï̷̤o̷̲͐p̴͈̀a̴̘͛s̸̨͑d̷͠ͅm̷͍̅ k̴͖̔l̶̰̆z̶̘̀ẍ̵͓c̸̩̿v̵͙͝ḇ̵̀ṇ̵̕m̷͍̅
  q̵͑͜w̴̢̅e̵͖͐ŕ̵͙t̴̪̎y̶̻̋u̷͍͠ï̷̤o̷̲͐p̴͈̀a̴̘͛s̸̨͑d̷͠ͅm̷͍̅ k̴͖̔l̶̰̆z̶̘̀ẍ̵͓c̸̩̿v̵͙͝ḇ̵̀ṇ̵̕m̷͍̅
  преди 4 месеца

  и мозък си присади брато

 29. Alexander Natov
  Alexander Natov
  преди 4 месеца

  По въпроса с косата...Много често се изпуска нещо много важно, когато се говори за косопада и това е нивото на тестостерон в кръвта на един мъж. Колкото по-високо е то/ вторични белези- силно окосмяване по тялото, плътен глас, лесно трупане на мускулна маса/, толкова повече склонността към косопад е по- голяма. И оттам е разликата в резултатите при присадената коса. Мъж с високи количества тестостерон е напълно възможно просто да не се хване при него, пример Уейн Рууни. А като си замислиш, че тренировките засилват по естествен начин количеството на тестостерона, дори и без химия това влияе...На практика при някои хора е трудно хем да са с хубави тела, хем да са с гъста и буйна коса😄

 30. Realistic Man
  Realistic Man
  преди 4 месеца

  Бати катила направо блок

 31. Еmil Еnev
  Еmil Еnev
  преди 4 месеца

  Кога ще си слагаш цици?

 32. Plamen Panev
  Plamen Panev
  преди 4 месеца

  Дани, Дани.... това не си ти! Сега се мъчиш да станеш човека, който ще се хареса на женати. Даже се мъчиш да приличаш на нея с поведението си и купишщата задачи, които си поставяш. Пречупи ти психиката таз мома. Тц тц.... п.п. спирам да следвам и лайвавам

 33. jekit0ss
  jekit0ss
  преди 4 месеца

  С искреността си определено успяваш да накараш зрителите да те чувстват много близък. Аз също оплешивявам, но прическата ми е като на Johnny Sins хахахах (сети ли се сега?). Резултатът според мен е добър. Интелигентен човек си, което не ми се връзва с изреченията, свързани с Бог (който и да е той). Успехи в начинанията ;)

 34. Damyan Popov
  Damyan Popov
  преди 4 месеца

  4100 присадки това е много коса! Аз имах сходен проблем и ми присъдиха 1000 графта.... С толкова много присъдена коса е нормално да имаш подобни очаквания, сега докторът в БГ (предполагам става дума за този в Овча Купел действително работи доста скъпичко, но имам приятели, които го направиха в Истанбул и са със супер резултат, Шарков във Vderm също е много добър...

  1. Floridd
   Floridd
   преди 3 месеца

   Привет! Познаваш ли някого, който е доволен от присаждане във Vderm?

 35. marted asddsa
  marted asddsa
  преди 4 месеца

  Какви мъжки работи са това? По-скоро хомо-работи.

 36. Asanko vlogs
  Asanko vlogs
  преди 4 месеца

  bgglobal.info/dron/video/t9qMh5xu0JKCi3k

 37. спарко рко
  спарко рко
  преди 4 месеца

  требваше да покажешъ отъ близо линията на бритона дали мокъръ и не да се види какъвъ е резултата

 38. bakzone1
  bakzone1
  преди 4 месеца

  Awe, brat ti mrudna li we? C5, brat? Мега малоумно видео. Да го беше кръстил "Женски работи"

 39. Totko Ludnichkata
  Totko Ludnichkata
  преди 4 месеца

  Другият път да си присъдиш и мозък, само това ти липсва под косата. 💩🙂

 40. Georgi Dimitrov
  Georgi Dimitrov
  преди 4 месеца

  Присъди си топки паляк

 41. Slim Jones
  Slim Jones
  преди 4 месеца

  ⚡❄🌬🌊🌜💈🌁💒☁☀🌀🌈🔥💧⭐🌟⛅ *Бог прадэманстраваў сваю любоў да нас, паслаўшы свайго Сына Ісуса Хрыста, які памёр і ўваскрос з мёртвых, каб даць нам жыццё вечнае.* *Ён таксама паабяцаў вылечыць ваша цела.* *(паглядзі ў неба і спытай у яго)*

 42. Sani Official
  Sani Official
  преди 4 месеца

  Каква е цената на трансплантацията и къде точно се намира ???? 🤪

  1. Sani Official
   Sani Official
   преди 3 месеца

   @Bell Nose Благодаря 🙂

  2. Bell Nose
   Bell Nose
   преди 3 месеца

   Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..

 43. Bulent Halibram
  Bulent Halibram
  преди 4 месеца

  Нещо много кухо.

 44. Vasil Kostadinov
  Vasil Kostadinov
  преди 4 месеца

  Johny sins li hahah

 45. bobi bobi
  bobi bobi
  преди 4 месеца

  Мама модел изневерява ли ти често

 46. sasha solakchieva
  sasha solakchieva
  преди 4 месеца

  Звучиш като типичната кифла със силикон, ринопластика и още хиляда корекции по нея, която казва "ама вие най-добре се харесвайте каквито сте" -_-

 47. Niki Stanoev / Ники Станоев
  Niki Stanoev / Ники Станоев
  преди 4 месеца

  Идеалка си 👌😉 аз тепърва чакам да поникне реколктата ☺️ ще видим райграс ли ще е 🌱 или старото ми броколи 🥦 Поздрави за рубриката ! Мъжките работи трябва да се споделят

 48. Бсг Бсг
  Бсг Бсг
  преди 4 месеца

  Името на канала ми харесва най-много мамамуде(а)л и лудия репортер 😄Можеше да го наименовате и -Камила под камила и Обичам Райна като мед . Хяхахая. peace ✌🏼

 49. genataa 03
  genataa 03
  преди 4 месеца

  Имаше една приказка -евтиното излиза скъпо

 50. Jeko Jekov
  Jeko Jekov
  преди 4 месеца

  Благодаря братле за обективното мнение. Следя темата за присадките откакто миналата година качи първия клип именно защото разчитах на това. Съвета ти е полезен и решаващ. Смело напред!

 51. Емин Ердинч
  Емин Ердинч
  преди 4 месеца

  Брат косата ОКЕЙ ама пипнеш ли тоя нос кариерата ти свършва. :D

 52. Ani Rizova
  Ani Rizova
  преди 4 месеца

  Спрете да обвиняват Бог за всичко и в случая с косата ви! Вие сами сте си виновни, че сте стигнали до тук и сте нарушили природните закони за да ви се случи това! Вие не сте се родили плешиви нали, за да твърдите, че така ви е отредено?!

  1. Ani Rizova
   Ani Rizova
   преди 4 месеца

   @Любослав Трайков глупавия сте вие, след като не разбирате за какво говоря!

  2. Любослав Трайков
   Любослав Трайков
   преди 4 месеца

   Много сте глупава. Какви природни закони са нарушени?

  3. Ani Rizova
   Ani Rizova
   преди 4 месеца

   Който, каквото направи, за себе си го прави !

 53. Антони Чолаков
  Антони Чолаков
  преди 4 месеца

  Мисля, че трябва да се обърнеш към Жоро Игнатов по първия казус.

 54. v d
  v d
  преди 4 месеца

  kajete imeto na doktora v Bulgaria pleas!

 55. Янина Драгиева
  Янина Драгиева
  преди 4 месеца

  Данка, Данка, как са те убедили, че си “виновен”. Няма лошо да тренираш и да се развиваш, но много ме е яд нак винаги по-умните отстъпват, буквално. Ти си много по-голям капацитет във всяко отношение, а във въпросния казус с апартамента беше на 100% прав. Това, че Алекс в момента е топ не е особено важно, защото тя самата осъзнава, че това няма да е вечно, а ти си умен, забавен и говориш добре. Това няма да изчезне, само може да се развива. С плочки и без плочки няма да станеш по-як. Не започвай да ставаш като всички. Хубавото ти беше, че си истински, че си грижовен баща и, че си остроумен, а повечето са просто с мускули. Успех, все пак!

 56. IshiAza Ishev
  IshiAza Ishev
  преди 4 месеца

  Комплексар - плешив, лайнар.

 57. gpal
  gpal
  преди 4 месеца

  брат,действай си твоите неща. Не говори глупости на хората за тренировки и за хранене. Косата е перфе иначе, не го мисли:)

 58. Biso Nikolow
  Biso Nikolow
  преди 4 месеца

  Тонкин ти ли си

 59. Aleksandar Dimitrov
  Aleksandar Dimitrov
  преди 4 месеца

  В България са ти искали 20 бона. Ти отиваш в Турция , където е струвало 3. Беше пределно ясно, че резултатът няма да е добър

  1. Bell Nose
   Bell Nose
   преди 3 месеца

   Но отидете лекари не евтини клиники като Естетика Клиника в Турция!

  2. svetite.memenca
   svetite.memenca
   преди 3 месеца

   @Aleksandar Dimitrov тука ще му вземат 1000пъти повече пари и ше се осерат... Докато там за същите пари не за 1300евро ами големи пари... Ще го направят като, че не е имало трансплантация

  3. svetite.memenca
   svetite.memenca
   преди 3 месеца

   @Aleksandar Dimitrov е аз какво казах бе пич, чете ли въобще

  4. Aleksandar Dimitrov
   Aleksandar Dimitrov
   преди 3 месеца

   @svetite.memenca не си запознат много. Турция е известна с развита медицина, да. Но тя е известна с това благодарение на хубавите клиники. Той е отишъл в някаква на случаен принцип, просто защото цената е евтина. Причината никой да не идва да си присажда в България е, че ще му излезне доста по-скъпо.

  5. svetite.memenca
   svetite.memenca
   преди 3 месеца

   А ти в реалност мислиш ли,че ако беше дал наистина едни големи големи пари,което значи да отиде в наистина хубава клиника нямаше пък да станат нещата както трябва.Турция е известна с развитата медицина,а ние май не сме.Колко хора избират там да се оперират и лекуват,също и да си присаждат коса,пред България.

 60. L D
  L D
  преди 4 месеца

  Най гадното нещо на света е да си Плешив и Беден -:)

 61. Dumb Productions
  Dumb Productions
  преди 4 месеца

  Страхотно видео, браво!

 62. Plamen Vasilev
  Plamen Vasilev
  преди 4 месеца

  1300 euro за 65-70% ефект пред 12000 евро за 90% желан ефект. Аз бих избрал първото, въпреки, че нямам нужда от такава интервенция. А парите вместо в коса и кола ги инвестирай, та след години да си живееш добре на старини.

 63. Mustafa Selim
  Mustafa Selim
  преди 4 месеца

  Dani mai mai ot nishto iskash da napravish nesto i to po dumite ti s prisajdaneto 1600eevro ili 20000bg v bg radvai se che imash se pak kosa za tolkova mako pari a ne naduhvai horata da plastat poveche tozi klip naistina e edno NISHTO ne stavash budi sebe si kuvto beshe patkan takuv

 64. cs
  cs
  преди 4 месеца

  мушеник

 65. Daniel Dimitrov
  Daniel Dimitrov
  преди 4 месеца

  Адаш , мисля че беше казал ,че си ползвал миноксидил . Не спомена финаснерид . Със сигурност поне си чувал за него. Има доста писано в нета , но е преувеличено. Въпроса ми е дали си го ползвал ?

 66. Tony Borisov™
  Tony Borisov™
  преди 4 месеца

  Това за протеина веднага след тренировка е мит, няма да избяга анаболия прозорец :D

 67. Dinko Dinev
  Dinko Dinev
  преди 4 месеца

  Дани, ползвал ли си шампоани против косопад след трансплантацията, тъй като тя продължава да пада така или иначе?

 68. Stefan Gospodinov
  Stefan Gospodinov
  преди 4 месеца

  Евала прическа

 69. Stanislsva Teneva
  Stanislsva Teneva
  преди 4 месеца

  Плешиви мъже ...нещо ужасно...разбира се че е хубаво да си сложиш коса...

 70. Magdalena Pavlova
  Magdalena Pavlova
  преди 4 месеца

  Дани, ти да не би да вярваш в Бог? Защото на няколко пъти го спомена и ми стана интересно да попитам. 😊

 71. Nicole Dobreva
  Nicole Dobreva
  преди 4 месеца

  Дани, ти си симпатичен и интелигентен мъж. Недей да се подценяваш. Чаровен си, според мен всичко ти е супер.

 72. Anelia Gospodinova
  Anelia Gospodinova
  преди 4 месеца

  Дани, много си прав. Радвам се, че толкова откровено говориш за операцията си. Това остава за цял живот и не бива да се бърза и да се пести на всяка цена. #MrRolandas канала, който щеше да ти спести главоболия, и би могъл да спести на много хора. Там той говори за абсолютно всичко свързано с косопада и ресторацията на коса. Ако смяташ да си правиш втора операция те съветвам да изгледаш няколко видеа преди да се спреш на доктор. Успех!

 73. Jivomir Arabadjiev
  Jivomir Arabadjiev
  преди 4 месеца

  Абе,Дани имаш ли идея Боби Михайлов ,който знаем е с присадена коса ,къде е правил процедурата ,какъв метод и т.н ,защото при него ефекта е уау,явно има наистина ефективни методи ,до колкото съм чувал навремето Боби е дал около 50000 лв за тази коса

 74. TC
  TC
  преди 4 месеца

  Точно вчера се бях сетил и се чудех кво ли е станало с косата ти..

 75. Black0 Black0
  Black0 Black0
  преди 4 месеца

  Дани , аз преди 6 месеца бях в Истанбул ... платих 3000 евро в друга клиника , но при мен резултатите само за половин година са много добри.

  1. Rosen Velikov
   Rosen Velikov
   преди 3 месеца

   @Black0 Black0 Благодаря ти за отговора!

  2. Black0 Black0
   Black0 Black0
   преди 3 месеца

   Да , няма проблем, клиниката е Turhair при д-р Демир .

  3. Rosen Velikov
   Rosen Velikov
   преди 3 месеца

   Да, би ли отговорил, в коя клиника си бил? Благодаря

  4. Vasil Pachev
   Vasil Pachev
   преди 4 месеца

   Коя е клиниката?

 76. maryoman1
  maryoman1
  преди 4 месеца

  Като немаш коса, носи шапки!

 77. Любослав Трайков
  Любослав Трайков
  преди 4 месеца

  Дани, понеже и аз се интересувам от присаждане на коса и то доста ще ти кажа моето лично и искрено мнение. Надявам се да не те обидя, но резултатът определено не е задоволяващ. Цената, която споделяш може и да звучи висока за някои хора, но за такава процедура е наистина малка. Хирургът е от изключително значение, също това дали работи сам или с асистенти. Понякога самите асистенти са не дотам сръчни, прецакват самите графтове и т.н. Един Бербатов например, който също е с присъдена коса и бих казал, че първоначалното му състояние беше като твоето, сега се радва на един наистина много добър резултат, но там е ясно, че са хвърлени изключително много средства. Моят съвет е да използваш и продукти за коса като вакса, фибри и т.н., които придават допълнителна гъстота на косата чисто визуално. Иначе има лекарства като финастерид, но те вече оказват влияние и на други неща като потентност и т.н.

 78. Lazar Galabov
  Lazar Galabov
  преди 4 месеца

  И аз бях при доктор Зарев,цените са големи но префесионализма му си личи от далеч.Той също спомена изкушаващите цени в Турция,даде и теб за пример даже :D, и ме посъветва да не ходя там и да не си губя ресурси от косата.Така че ако някой ден събера сумата,ще е при него.Евтиното винаги излиза по-скъпо :)

 79. Kostadin Filev
  Kostadin Filev
  преди 4 месеца

  Тя плешивостта му е най - малкия проблем на тоя :Д:Д:Д:д

  1. Mir
   Mir
   преди 20 дни

   😃

 80. GDF Noto
  GDF Noto
  преди 4 месеца

  Напротив. Хранителните добавки изобщо не са неизменна част за постигането на една добра форма. С качествена храна можеш да си набавиш всички аминокиселини/витамини= А относно протеина, той е изграден от аминокиселини, което обезсмисля приема на бцаа. Иначе браво за трансформацията и физически и психически

 81. Ivan Georgiev
  Ivan Georgiev
  преди 4 месеца

  Дани страхотен си косата е добре смисъл не нужно да е толкова гъста добре много се радвам че направи клип и каза това всичко евала браво 😀😀😀😀😀😀😀😀

 82. Violeta Georgieva
  Violeta Georgieva
  преди 4 месеца

  наистина изглеждаш по-свеж

 83. Vesi Georgieva
  Vesi Georgieva
  преди 4 месеца

  Дани , ти си ми ТОПА

 84. Iliyana Michevska
  Iliyana Michevska
  преди 4 месеца

  Дани, супер си! Какъв ти е тренировъчния сплит?

 85. SNikollaewa
  SNikollaewa
  преди 4 месеца

  Приложението все още не работи с App Gallery на Huawei 😔

 86. Jiwko Rumenow
  Jiwko Rumenow
  преди 4 месеца

  Dai edin suvet za mastorbaciqta

 87. IliAna G. Gerenska- Gosheva
  IliAna G. Gerenska- Gosheva
  преди 4 месеца

  Дани... Лично аз мисля, че има огромна разлика! Косата ти изглежда страхотно! Може би защото си имал очаквания и после затова си разочарован... Съпер си !!! И моят баща е плешив и моят съпруг е плешив... здраве да е... обичам си ги такива каквито са ;)

 88. Кристофър Стоянов
  Кристофър Стоянов
  преди 4 месеца

  Какво стана с ДДС подкаст

 89. Ася Янева
  Ася Янева
  преди 4 месеца

  А защо спрахте DDS,беше забавно...?!😊😊😊

 90. Emo Julianov
  Emo Julianov
  преди 4 месеца

  Можеш да се изкефиш 😉, защото видеото бе много интересно

 91. Kalin Daychev
  Kalin Daychev
  преди 4 месеца

  Zdrabey mozesh li da mi dadesh poveche info za prisazdaneto na kosata i kak da se svurja s teb ,blagodarq.

 92. Деница Димитрова
  Деница Димитрова
  преди 4 месеца

  Дани видях много хейт и убиди към теб по темата. Не им обръщай внимание. Най важно е какъв човек си. Няма нищо лошо в това да искаш да подобриш себе си и да не се страхуваш да го кажеш и покажеш. Продължавай да си така забавен и позитивен.

 93. M3DAR0W
  M3DAR0W
  преди 4 месеца

  Дани , човече не те бях гледал от декември месец , приличаш на някой юноша ( в добрия смисъл ) Продължавай!!

 94. Vanya Sasheva
  Vanya Sasheva
  преди 4 месеца

  Дани, поздравявам те за новото ти аз, или по-точно за пробуденото такова! √ Не всеки съумява да се вгледа в себе си, да се вслуша и направи изводите - а и да бъде честен пред камерата, пред нас - твоите фенове!√ Така, относно косата - тя ти е супер, много мъже имат много коса, а под нея - куха лейка, тъпи и със самочувствие. (А и липсата на коса, ранната плешивост може да се дължат на ген, на високо съдържание на тестостерон, някои пък казват, че се дължи на повече мастурбация), но едно е сигурно: Дани, ти имаш чар, интелект и прекрасно чувство за хумор! Говориш за нещата открито и без притеснения. Верен и всеотден съпруг, страхотен баща, НАШИЯТ, ЛУДИЯТ РЕПОРТЕР и влогър - човекът, който умее да създава достатъчно информативно, полезно и забавно съдържание. Това е моето мнение - бъди си ти, човекът с висок тонус, с нов и интересен бизнес, с желание за самоусъвършенстване и нестихващо развитие! Бъди здрав! Благодаря ти за това споделяне! :)))

 95. Erol Zakirov
  Erol Zakirov
  преди 4 месеца

  Като не се харесваш пробвай пак с присаждането при друг доктор. Имам позната в Турция , която работи в такава клиника и наистина резултата от човек до човек се различава и при някои се налага повторно и така :) успех

 96. Aleksandra Arabadjieva
  Aleksandra Arabadjieva
  преди 4 месеца

  ❤️

 97. Juliana Antova
  Juliana Antova
  преди 4 месеца

  Дани, привет! Явно съм изпуснала момента с корекцията в разстоянието между зъбите.Как го постигна? Може би предстои видео? Мерси! :)

 98. Albena6677
  Albena6677
  преди 4 месеца

  Аз мисля,че трябва само да си изравниш зъбите,за по-хубава усмивка,иначе всичко друго ти е наред и си хубав атлетичен ,висок,елегантен,умен и всеотдаен мъж!,👌👍❤️А относно косата,казах ти да дойдеш в Холандия да си присадиш.Същата клиника има клон и в Турция,но са много големи специалисти.Тук в Холандия всички футболисти и телевизионни звезди си присадиха при тях коса! Тук е същата цена!Ако се решиш лично ще те заведа в клиниката!

 99. noT pRo
  noT pRo
  преди 4 месеца

  Поговори за мастурбацията

  1. Mama Model & Ludia Reporter
   Mama Model & Ludia Reporter
   преди 4 месеца

   Това си е добра тема ;))

 100. 14Bulgaria88
  14Bulgaria88
  преди 4 месеца

  ти мръдна ли е жена? Ще даде 20к , щото оплешевял малко на 40 години , вместо да ги даде на детето си .....